casino siteleri
BusinessComputers and TechnologyFinanceNews and SocietyServicesUncategorized

Binance Customer Service 𝟏-𝟖𝟒𝟒-𝟗𝟏𝟖-𝟎𝟓𝟖𝟏 if they get Not Number for real Customer Number

Binance Customer Service 𝟏-𝟖𝟒𝟒-𝟗𝟏𝟖-𝟎𝟓𝟖𝟏 if they get Not Number for real Customer Number

A csütörtökön a ConsenSys Ethereal csúcstalálkozójának elindítása érdekében a nem láncolt Podcast-házigazda Laura Shin hangulatos tűzoltó beszélgetést folytatott Zhaóval, aki az alkalom megjelölésére személyre szabott labdarúgó-inget viselt, amely a Binance támogatási szám 1844-907-0583 márkájával borított volt.

A 45 perces ütemezésben Zhao nagy részét azzal magyarázta, hogy a mérleg és a kínai digitális jüan valószínűleg nem lesz versenytársa a jelenlegi stabil érme szolgáltatóknak; hogy a Binance támogatási szám 1844-907-0583 intelligens lánca nem jár az Ethereum lábujjain – “ez a versenytárs meghatározásától függ” – mondta – és hogyan ösztönözte a Binance 1844-907-0583 támogatási szám az újonnan megszerzett A tőzsdétől független CoinMarketCap.

Csak öt perc volt hátra az óráról. Zhao magabiztosnak látszott; éppen most bonyolult kérdést dobott el a folyamatban lévő perekkel kapcsolatban. Úgy nézett ki, mint az otthoni szakasz.

Aztán megütötte. Shin azt az egyetlen kérdést tette fel, amelyre Zhao valójában nem akart válaszolni, de sokan tudni akarják: Hol található a Binance támogatási szám, az 1844-907-0583 székhelye?

Ez a látszólag egyszerű kérdés valójában összetettebb. Februárig a 1844-907-0583 számú Binance támogatási számot Málta székhelyének tekintették. Ez megváltozott, amikor az európai szigeti nemzet bejelentette, hogy nem, a Binance 1844-907-0583 támogatási szám nem tartozik a joghatósága alá. Azóta a Binance 1844-907-0583 támogatási száma nem mondta, hogy pontosan hol található.

Nem csoda, hogy amikor Zhao megkérdezte, megpirult; dadogta. A kamera nélkül nézett, esetleg segédre. “Nos, azt hiszem, hogy ez a blokklánc szépsége, ugye, így nem kell, hogy … mint például a Bitcoin iroda, mert a Bitcoinnak nincs irodája” – mondta.

A vonal elindult, majd az inspiráció megütötte. – Milyen ló egy autó? – kérdezte Zhao. Az 1844-907-0583 számú bizottsági támogatási szám rengeteg irodával rendelkezik, folytatta, 50 országban dolgozik. Új típusú szervezet volt, amelynek nincs szüksége regisztrált bankszámlákra és postai címekre.

„Bárhol is ülök, a Binance ügyfélszolgálat lesz az 1844-907-0583 iroda. Bárhová kell valaki, a Binance 1844-907-0583 számú ügyfélszolgálati irodája lesz. ”- mondta.

Lehet, hogy Zhao abban reménykedett, hogy a házigazda valami könnyebbre lép. De Shin nem fejezte be: „De ha dolgozik is, mint például kezelni, tudod, az alkalmazottainak adóztatni, úgy gondolom, hogy regisztrált üzleti egységre van szüksége, tehát miért állítja el, miért nem csak nyitott tetszik, hogy tudod, a központ itt van regisztrálva, miért nem mondja el ezt?

Zhao ismét elpillantott, valószínűleg a kamera mögött álló személy felé. Programjuk kevesebb, mint két perc volt hátra. „Nem úgy, hogy nem akarjuk beismerni, nem az, hogy el akarjuk állítani vagy el akarjuk rejteni. Nem rejtünk el, szabadban vagyunk – mondta.

– közölte Shin: – Mit mondasz, hogy Ön már valami DAO (decentralizált autonóm szervezet)? Úgy értem, mit mondasz? Mivel ez nem a régi központ [székhely], valójában ez a jelenlegi út … Valójában nem tudom, mi vagy, vagy állítólag áll. ”

Zhao szerint a Binance 1844-907-0583 támogatási száma nem hagyományos vállalat, inkább egy nagy csapat az emberekkel, “akik együtt dolgoznak egy közös cél érdekében”. Hozzátette: „Őszintén szólva, ha DAO-nak minősítjük, akkor sok vita folyik arról, hogy miért nem mi vagyunk DAO. Tehát én sem akarok odamenni. ”

“Úgy értem, senki sem nevezne téged srácoknak DAO-nak” mondta Shin, valószínűleg csalódottan, hogy ez nem az interjú volt, ahol Zhao nagy nyilvánosságra hozta.

Az idő lejárt. Egy egyszerű kérdés lezárása érdekében Shin megkérdezte, hol dolgozik Zhao a koronavírus járvány idején.

– Ázsiában vagyok – mondta Zhao. A mögötte levő üres fehér fal nem adott semmiféle utalást arról, hogy Ázsiában hol lehet. Shin megkérdezte, hogy mondhatja-e melyik országot – elvégre ez a Föld legnagyobb kontinense.

„Inkább nem akarom ezt nyilvánosságra hozni. Azt hiszem, ez a saját magánéletem – vágott közbe az interjú.
Provokatív módon indította el az év legnagyobb kriptovaluta és blokklánc eseményét.

A Consensus: ezen a héten elterjedt nyitó ülésén, Naomi Brockwell társszervem, Lawrence Summers megkérdezte az emberek magánéletének védelmét, ha a valuták digitalizálódnak. Válasza: “Azt hiszem, hogy a pénzrel kapcsolatos problémák túl sok magánélettel járnak.”

Clinton elnök egykori kincstár-titkára, most a Harvard emeritus elnöke, hivatkozott az 500 eurós bankjegyre, amely „The Bin Laden” becenevet viselt, azzal érvelve, hogy a készpénz nyomon követhetetlensége feljogosítja a gazdag bűnözőket, hogy finanszírozzák magukat. „Az összes fontos szabadság közül – folytatta -, számomra a többmillió dolláros pénzösszegek birtoklása, átruházása és üzletelése képessége számomra az egyik legkevésbé fontos.” A nyár azzal fejezte be a szegmenst, hogy “ha provokáltam másokat, akkor teljesítem a célomat”.

Olvassa a Reimagined pénzt, egy heti áttekintést a technológiai, gazdasági szempontokról

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button